Natur og Biologi Dyr

Hvilket sted er det eneste, hvor kænguruen lever vildt?

Sæt din paratviden i spil og svar på Start Quiz

Korrekt svar

Australien

Forklaring

Kænguruen omfatter nogle af de største af pungdyrene. Den har lange bagben, som den bruger til at hoppe med, mens de korte forben bliver brugt til at støtte sig på. Dens hale bruges endvidere til at holde balancen. En nyfødt kæmpekænguru er kun omkring to cm lang, og den opholder sig derfor i moderens pung efter fødslen. Kænguruen er Australiens nationalsymbol, og det er da også det eneste sted, hvor dyret lever vildt.

Statistik

97% correct 845 correct · 27 incorrect

Question added 2014-04-11