Natur og Biologi
Dyr
Hvor lever den største bestand af emuer?
Sæt din paratviden i spil og svar på Start QuizKorrekt svar
Australien
Forklaring
Emuen (Dromaius novaehollandiae) er det næststørste medlem af strudsefamilien og har en højde på ca. 150-190 cm. Den voksne emu vejer 30-55 kg. Med dens lange ben kan emuen tage skridt på næsten tre meter og løbe op til 50 km/t. Emuen æder frisk græs, frø, rødder, insekter og frugter. Den kan blive 30 år gammel. Emuen lever i det meste af Australien, og der er i dag en anslået bestand på omkring 800.000.
Statistik
71% correct 1147 correct · 458 incorrect
Question added 2008-11-14